Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Wat is de beste telefoonhouder voor op de fiets?

Wat is de beste telefoonhouder voor op de fiets?

Nederland staat bekend als het land van de fietsers. Als inwoner van het land met de hoogste fietsdichtheid ter wereld, begrijpt u hoe belangrijk het is om je telefoon veilig te kunnen bevestigen aan je fiets. Niemand wil immers een boete van 160 euro riskeren voor het vasthouden van een telefoon tijdens het fietsen.

Of je nu een prachtige route door de Nederlandse polders fietst, door de drukke straten van Amsterdam raast, de heuvels van Valkenburg manoeuvreert, of door de bossen van de Veluwe crost, voor iedere fietser is een oplossing. Emounting heeft voor u een top 5 samengesteld, zodat u zorgeloos en optimaal kunt genieten van uw fietsavonturen.

SP Connect Fiets Bundle Universal Clamp SPC+

De SP Connect Fiets Bundle Universal Clamp SPC+ is een goede telefoonhouder voor de fiets, ontworpen om optimaal gemak en functionaliteit te bieden. De Universal Bike Mount zorgt voor een veilige en flexibele bevestiging op sturen met een diameter van 22 tot 42 mm. Deze mount kan ook direct als klem worden gebruikt, waardoor u uw smartphone nauwkeurig kunt plaatsen, dankzij de volledige 360° rotatie. De Universal Phone Clamp is voorzien van antislip 'klauwen' die een stevige grip bieden op smartphones met een breedte tussen 58 en 85 mm.

Met de complete bundel, de universele klem SPC+ en de universele fietshouder, bent u direct klaar om op pad te gaan zonder gedoe. De SP Connect SPC+ biedt de ideale oplossing om je telefoon veilig en goed zichtbaar te monteren tijdens elke rit.

Fiets Bundle Universal Clamp SPC+

Quad Lock Fiets Out Front Mount en iPhone case Bundel

De Quad Lock Fiets Out Front Mount en iPhone case Bundel wordt beschouwd als een topkeuze onder fietsers vanwege zijn uitstekende combinatie van veiligheid, gebruiksgemak en strakke design. Het snelle draai-en-vergrendel systeem maakt het gemakkelijk om apps zoals Strava® of Googemaps te gebruiken zonder te stoppen, maar ook kunt u snel uw  telefoon losmaken om  foto’s te maken van prachtige plekken. Deze houder zorgt ervoor dat uw telefoon veilig bevestigd is, zodat je met vertrouwen op hoge snelheid kunt fietsen, of het nu op een racefiets of mountainbike is deze houder biedt het allemaal.

 

Fiets Out Front Mount en iPhone case BundelFiets Out Front Mount en iPhone case Bundel

 

RAM Mount Low-Profile RAM® Tough-Claw™ met Large Phone X-Grip™ RAM-HOL-UN10-400-1U

De RAM Mount Low-Profile RAM® Tough-Claw™ met Large Phone X-Grip™ RAM-HOL-UN10-400-1U verdient zijn plaats in de top 5 van smartphonehouders voor fietsen vanwege zijn uitstekende eigenschappen. Het ontwerp van de universele RAM X-Grip is erg functioneel, met vier verstelbare poten en rubberen uiteinden die een stevige grip bieden voor verschillende smartphoneformaten. Dit zorgt ervoor dat je telefoon veilig vastzit. De houder is gemaakt van roestvrij staal, hierdoor is de RAM Tough-Claw™  roestvrij ongeacht de weersomstandigheden. De RAM Tough-Claw™ is buitengewoon veelzijdig, geschikt voor montage op stangen met diameters van 1,6 cm tot 3,8 cm en op vlakke oppervlakken tot 2,9 cm dikte.

Voor extra stabiliteit en bescherming wordt de RAM X-Grip Tether meegeleverd, ideaal voor off-road gebruik op een mountainbike of voor situaties waarbij trillingen gedempt moeten worden tijdens het vastleggen van video's. De Tether is gemaakt van elastisch materiaal en biedt een extra laag veiligheid tegen bewegingen van je apparaat in de houder. Deze houder is perfect gemaakt voor de rustige toerfietser door de duinen of de stad.  

Low-Profile RAM® Tough-Claw™ met Large Phone X-Grip™  RAM-HOL-UN10-400-1U

Rokform Fiets MTB stuurbeugel en iPhone case Bundel

Naast toeren door de Nederlandse duinen is het natuurlijk heerlijk om bijvoorbeeld door de bossen te crossen. De Top Bike & MTB Handlebar Phone Mount van ROKFORM is ontworpen voor zowel racefietsen als mountainbikes, waardoor hij perfect is voor avonturiers. Met een eenvoudige installatie die slechts één schroef vereist, samen met het meegeleverde gereedschap, kun je snel en gemakkelijk op pad gaan.

De veiligheid is gegarandeerd dankzij het RokLock®-draaislot, dat je telefoon direct vergrendelt en beschermt tijdens je rit. Deze houder past op bijna alle sturen, zoals de maten 22,2 mm, 25,4 mm, 31,8 mm en 35 mm. Dit maakt deze houder  geschikt voor veel verschillende soorten fietsen.

De fietstelefoonhouder wordt geleverd met essentiële accessoires zoals afstandsstroken en klemafstandhouders, plus een optioneel veiligheidskoord voor extra gemoedsrust.

Deze houder is dus echt perfect voor de sportiever fietser, met  een moutainbike, gravelbike crossfiets noem het maar op.  Met de Over The Top Bike & MTB Handlebar Phone Mount en de Rugged wireless Case bent u klaar voor iedere sportieve rit op de fiets.

Fiets MTB stuurbeugel en iPhone case Bundel

Scosche Fietsbevestiging smartphone Premium Stuur

De Scosche BMG1-SP HandleIt Pro behoort ook tot deze top 5 lijst, dit dankzij zijn eenvoudige installatie op het stuur, aanpasbare armen en een stevige koperen knop, deze houder biedt een veilige grip voor smartphones tot 8.89 cm  breed. Dankzij deze antislip armen blijft je telefoon stevig op zijn plaats, zelfs op ruige paden. De 360-graden draaibaarheid maakt het gemakkelijk om je telefoon in portret- of landschapsmodus te gebruiken. Deze houder is perfect te gebruiken voor de navigatie van uw route.

Fietsbevestiging smartphone Premium Stuur

Deze lijst beschikt over vijf top merken: SP Connect, Quad Lock, RAM Mount, Rokform en Scoche. Mocht uw gewilde telefoonhouder er niet bij zitten, bekijk ons uitgebreide assortiment hier. Mountainbiken over het strand of liever fietsen door de stad wij bieden een oplossing aan voor iedereen.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box