Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

Wat is de beste telefoonhouder voor in de boot?

Wat is de beste telefoonhouder voor in de boot?

Met de zomer in aantocht en het vaarseizoen om de hoek, heeft Emounting de 5 beste telefoonhouders voor op je boot geselecteerd. Of je nu een sloep, zelfboot, jacht of een ander type boot hebt, onze selectie biedt stevige en flexibele opties die geschikt zijn voor verschillende vaartuigen en omstandigheden. Bereid je voor op avonturen op het water met je telefoon altijd binnen handbereik.

Met de zomer nog in het verschiet, staat het vaarseizoen om de hoek. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op je avonturen op het water, heeft Emounting de 5 beste telefoonhouders voor op je boot op een rij gezet. Of je nu een sloep, zelfboot, jacht of een ander type boot hebt, onze selectie biedt opties die geschikt zijn voor verschillende vaartuigen. Mocht je nu op zoek zijn naar een stevige houder die bestand is tegen ruwe golven, of een flexibele optie voor het navigeren door kalmere wateren, wij hebben opties die aan al je behoeften voldoen. Ontdek onze selectie en bereid je voor om deze zomer volop te genieten van je tijd op het water, met je telefoon altijd binnen handbereik.

Quad Lock Marine kit- 12V-24V Waterproof Wireless Charging Head-Hardwire + small Base

De Quad Lock® 12V-24V Waterproof Wireless Charging Head-Hardwire behoort tot de beste telefoonhouder voor op de boot vanwege zijn strakke en weerbestendige ontwerp, wat ideaal is voor zeevaart omgevingen. Met een IP66-classificatie is hij bestand tegen zware regen en opspattend water, waardoor je telefoon veilig blijft, zelfs bij ruwe zee. De snelle oplaadmogelijkheden, variërend van 5W tot 15W, zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot navigatie en communicatie zonder dat je batterij leegraakt. Het tweetrapsslot biedt extra beveiliging, zodat je telefoon stevig vastzit, zelfs bij de bewegingen van de boot. Bovendien is de oplaadkop eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde accessoires.

Tot slot, dankzij de ruime keuze aan hoesjes voor verschillende telefoons, maakt Quad Lock het gemakkelijk om je apparaat veilig en stevig op de houder te bevestigen.

Marine kit- 12V-24V Waterproof Wireless Charging Head-Hardwire + small Base

Scosche MagicMount Pro Dash Smartphone magneetbevestiging MPDI

De Scosche MagicMount Pro Dash smartphone magneetbevestiging biedt een unieke oplossing voor het veilig monteren van je smartphone in de boot. Dankzij het dunne metalen plaatje kan vrijwel elke smartphone stevig worden bevestigd, zelfs in combinatie met beschermende hoesjes. Met een sterkere magneet dan andere series, biedt deze houder een snelle en stevige bevestiging, essentieel voor gebruik op het water. De zelfklevende 3M plaklaag zorgt voor een permanente bevestiging in de boot, terwijl het kogelgewricht een 360 graden instelling mogelijk maakt voor optimale kijkhoeken. Bovendien is deze houder geschikt voor verschillende apparaten, waaronder smartphones, GPS-systemen en zelfs kleinere tablets, dankzij de extra sterke Neodymium magneten. Met de meegeleverde accessoires, waaronder twee verschillende maten magnetische plaatjes en trim rings, biedt deze houder veelzijdigheid en aanpasbaarheid voor elke bootomgeving.

 

MagicMount  Pro Dash Smartphone magneetbevestiging MPDI

 

RAM Mount X-Grip smartphone houder large schroefvast RAM-B-102-UN10U 

De RAM Mount X-Grip smartphonehouder is perfect voor op de boot. Hij is goed te bevestigen overal op de boot door middel van twee schroefjes. Deze houder staat voor een betrouwbare stabiliteit. Dankzij de stevige constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen kan deze houder veilig worden gemonteerd op het dashboard van een boot, waardoor je telefoon altijd binnen handbereik is, zelfs tijdens ruige wateromstandigheden. Met zijn universele flexibele kogelgewricht montage biedt de X-Grip houder een ideale oplossing voor navigatie en communicatie tijdens je boottochten. Ideaal voor een leuke sloep, zeilboot, kajuitbootje of jacht.

 

X-Grip smartphone houder large  schroefvast RAM-B-102-UN10U

RAM Mount Stubby™ Cup Holder base met X-Grip smartphone

Hoewel hij lijkt op de eerder besproken houder Van RAM Mounts, past de RAM Mount Stubby™ Cup Holder base met X-Grip smartphone perfect in de bekerhouder van uw boot. Deze telefoonhouder is perfect voor gebruik op een gezellige of sportieve sloep dankzij zijn compacte en lage ontwerp. Met zijn sterke composietconstructie en flexibele steunvinnen die naar wens kunnen worden ingekort, biedt deze montagebasis een stevige grip in de bekerhouder. De X-Grip houder zorgt voor een perfecte pasvorm voor je smartphone, terwijl de verstelbare poten en rubberen uiteinden ervoor zorgen dat je apparaat veilig en stabiel blijft, zelfs op golven. Dankzij het handige ontwerp van de houder is je telefoon gemakkelijk en snel te monteren zonder gereedschap. Of je nu wilt navigeren of gewoon je telefoon binnen handbereik wilt houden tijdens ontspannen tochten op de sloep, deze telefoonhouder biedt de ideale oplossing.

Stubby™ Cup Holder base met X-Grip smartphone

 

 

RAM Mount Universele Quick-Grip Klemhouder XL smartphones PD4U

De laatste maar zeker niet de minste! De Quick-Grip PD4 XL Smartphonehouder van RAM Mount is de perfecte keuze voor uw avontuurlijke boottochten. Of je nu de wilde wateren van de oceaan trotseert of rustig door kronkelende rivieren navigeert, deze houder biedt een betrouwbare en stevige grip voor je smartphone, zelfs tijdens de meest uitdagende reizen. Dankzij de verstelbare zijhouders kun je smartphones van verschillende formaten veilig vastzetten, zodat je je volledig kunt concentreren op het verkennen van nieuwe waterwegen. De veerklem aan de bovenzijde maakt het gemakkelijk om je telefoon snel te plaatsen of te verwijderen, zodat je geen enkel moment van je avontuur hoeft te missen. Met een breed scala aan compatibele apparaten, waaronder de nieuwste iPhone- en Samsung-modellen, biedt deze houder veelzijdigheid en gemak voor elke boottocht, of je nu gaat vissen, kamperen of gewoon geniet van het leven op het water. Gebouwd om langdurige avonturen te doorstaan, is deze houder robuust en duurzaam, waardoor je telefoon veilig blijft, zelfs tijdens de meest opwindende reizen. Met de mogelijkheid om de houder te bevestigen aan RAM klemsystemen, kun je jouw smartphone altijd binnen handbereik houden terwijl je geniet van de vrijheid en opwinding van het avontuurlijke bootleven.

Universele Quick-Grip™ klemhouder XL smartphones  PD4U

Toch opzoek naar een andere telefoonhouder voor op de boot, of wilt u een hengel of camera wilt monteren, bij Emounting hebben we het allemaal. Bezoek onze pagina voor een breed assortiment aan boothouders en accessoires.

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box