Terug

  • Nr. 1 in electronica bevestiging
  • Persoonlijk advies
  • Altijd gratis verzending

RAM Mounts GDS® Uni-Conn™ Universeel Snap-In Docking Systeem

  • 05 / 09 / 2024 0
RAM Mounts GDS® Uni-Conn™ Universeel Snap-In Docking Systeem

Nieuw docking systeem voor iPad en Samsung tablets in RAM Mounts GDS Intelliskin beschermcases. Nu al te koop bij Emounting.

De GDS® Uni-Conn™ is de nieuwste innovatie van RAM® Mounts, waarbij gebruik wordt gemaakt van een universeel snap-in dockingsysteem. Het enige dat nodig is, is een bevestigbare knopadapter en een IntelliSkin-beschermhoes® om dit revolutionaire dockingstation mogelijk te maken, waardoor het gedoe van dure apparaatupgrades wordt geëlimineerd. Wanneer u uw volgende apparaatupgrade overweegt, is er echt maar één dock om ze allemaal™ aan te sluiten.

Om het GDS® Uni-Conn™ Dock in te schakelen, is deze universele knopadapter nodig om de IntelliSkin® succesvol te docken. Dat is het! Eén IntelliSkin en één knopadapter per apparaat is alles wat nodig is om deze toekomstbestendige dockingoplossing mogelijk te maken.

Elke IntelliSkin® is ontworpen met het uitlijnpunt op dezelfde hoogte om verbinding te maken met één universeel dockingstation. Wanneer het tijd is om apparaten in uw vloot te upgraden, is een nieuwe IntelliSkin® alles wat nodig is.

Het IntelliSkin-® en GDS® Tech-systeem™ is ontworpen om niet alleen het apparaat te beschermen, maar ook de apparaatpoort te beschermen door het aansluitpunt om te zetten in robuuste pogo-pincontacten. U hoeft nooit meer aan te sluiten en de stekker uit het stopcontact te halen, vuil, beschadigingen of puin dat de verbinding van uw apparaat onderbreekt.

Binnenkort kun je de kleur van elke GDS® Tech™ of IntelliSkin® aanpassen, inclusief het GDS® Uni-Conn™ Dock. Pas de esthetiek van uw docking aan op een schone, professionele, steriele omgeving met een nieuwe off-white productlijn.

Nu al te koop in voertuigbundel bij Emouting voor iPad 10 en Samsung TAB A9+. Of zelf te combineren met geschikte Intelliskin cases.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box